top of page

Da er vi igang!

Februar 2018 startet eventyret med Equinor! Etter å ha jobbet i snart 3 år i Sverige fant jeg ut at det var på tide å så smått begynne for meg selv i Norge også! Dermed ble firmaet opprettet og de første pasientene ble booket inn. I løpet av kort tid har jeg fylt opp en god del dager i februar og mars hvor jeg blir å finne i Vestfold og Telemark. Resten av tiden tilbringer jeg på den kjempefine nye hesteklinikken til Dingleveterinarerna i Sverige :) Det blir mye tannbehandlinger, halthetsutredninger og kiropraktikk, men såklart også en del akuttmedisin. Nå i vintermånedene går det nesten ikke en uke uten at jeg er ute og behandler en kolikkhest dessverre. Så se til hestene deres og pass på at de har nok lunka vann og får beveget seg hver dag.


Jeg har bestemt meg for å opprette en nyhetsside. Her kommer jeg til å legge ut ulike ting, f.eks kommer jeg til å poste hvilke helger jeg er å finne i Vestfold/Telemark. I tillegg kommer jeg til å legge ut artikler om helse hos hund og hest og ikke minst en og annen oppdatering fra min hverdag.


Ha en god helg!476 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page